IBF Tranås

Posted by darren - agosto 11th, 2017

IBF Tranås (Innebandyföreningen Tranås), är en av Tranås kommuns största idrottsförening med ca 250 aktiva medlemmar.

Föreningen bildades 1987 av bland annat spelaren Jonny Kullander, klubbens meste poängplockare genom tiderna. Parallellt med detta fanns ytterligare en föreningen i kommunen, Tranås IBK water bottle online buy. Fram till 1989 spelade båda föreningarna seriespel var för sig innan man gick samman till en förening. I och med sammanslagningen kom den nya föreningen att heta IBF Tranås eftersom detta lag befann sig en division högre än Tranås IBK.

Den nya föreningen fick 2 seniorlag cleancut shaver. Dessutom startades ett juniorlag. Först efter sammanslagningen fick innebandyn möjlighet att träna på stor matchplan i Tranås idrottshall.

1990 startades Innebandyskolan för första gången. Den blev en succé direkt 120 barn anmälde sig och de ansvariga ledarna fick till och med tacka nej till några ungdomar. Samma år startades träning för tjejer för första gången. Året därpå deltog de för första gången i seriespel.

1996 vann IBF Tranås herrar kvalet till division 1 och spelade i landets näst högsta serie fram till 2001. 1998 var laget ytterst nära att nå elitserien men Bräckans IBK tog platsen trots två förluster mot IBF under säsongen football shirts boys.

2002 ramlade IBf Tranås ur division 1 och efter några år i division 2 spelade laget division 3 säsongerna 06/07 och 07/08. Säsongen 11/12 spelade IBF Tranås i divison 3. Säsongen 12/13 gick IBF Tranås upp till division 2 även den säsongen gick dom upp en divison, nu till divison 1 bpa free water bottles for kids. Säsongen 13/14 är början på flera tunga år för IBF Tranås. Från att ha spelat i division 1 säsongen 13/14 har de åkt ut samtliga divisioner sedan dess, och nu hittar man dom i division 4 Herrar östra.

Etiquetas: , , ,

Comments are closed.

Blog Home

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet Centrado en la moda la cultura las entrevistas y la alta cocina